play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
chevron_left
volume_up
  • play_arrow

    EVA

Je hoort ons overal!

radio

EVA is al meer dan 10 jaar dé regionale radiozender van midden Nederland en ver daarbuiten. Door onze gevarieerde playlist, diverse programmering met professionele presentatoren en nieuws bulletins houden we je op de hoogte van alles wat er in regio midden Nederland en de rest van de wereld gebeurd!

VISUAL RADIO

Tijdens onze gepresenteerde programma’s kun je live meekijken in de radiostudio van EVA! Daarnaast is het ook mogelijk om jouw favoriete aanvraag door te sturen naar de studio.

 

VISUAL RADIO

BEDRIJFSRADIO

Uw eigen bedrijfsradio, webinar of live registratie

BEDRIJFSRADIO

EVA is meer dan alleen radio. Wij kunnen uw bedrijf, organisatie of merk op audio en visueel gebied ondersteunen op iedere gewenste manier. Een mobiele studio, videostreams, connectie met internationale collega’s of de mogelijkheid om een eigen jingle pakket te produceren voor uw bedrijf. EVA Bedrijfsradio brengt teams dichter bij elkaar.

Het is een geweldige manier om medewerkers te verbinden, de persoon achter hun collega beter te leren kennen en hun talenten in de spotlights te zetten.

WEBINARS / LIVE STREAMING

Medewerkers en/of klanten voorlichten via een webinar is efficiënt en kan in sommige gevallen goedkoper zijn dan een zaal(tje) huren. Geen reiskosten, grote opkomst en voor iedereen toegankelijk. Met meer camera registratie, live of vooraf opgenomen. EVA kan het complete plaatje verzorgen, van zeer eenvoudig tot uitgebreid. 

Heeft u vragen of behoefte aan advies? Klik dan op de knop hieronder:

 

0%