Vrijwilligers

Doe mee met EVA en meld je aan als vrijwilliger!

EVA is alweer sinds 2011 de nieuwe publieke lokale media-instelling voor Amersfoort en Leusden en is actief op radio, televisie, kabelkrant en internet.

Om dit te kunnen blijven doen is EVA op zoek naar vrijwilligers die verbonden zijn met de regio, die in het bezit (menen te) zijn van specifieke talenten met bijbehorende passie op het gebied van media. Welke dit zijn vind je in onderstaand formulier, maar denk aan cameraman (m/v), redacteur, videoproducent, radiopresentatie, etc.. Probeer in ieder geval aan te geven waar het zwaartepunt van je interesse ligt; waar ben je het beste in? Wat vind je het leukst? Welke ervaring heb je? Vermeldt dit in het toelichtingsveld.

Vrijwilligers worden bij EVA op alle benodigde vlakken goed ondersteund, er wordt gezorgd voor een prettige huiselijke atmosfeer en continu gewerkt aan een cultuur van verbondenheid, zodanig dat er een hecht vrijwilligersteam ontstaat.

Aanmelden bij EVA is eenvoudig. Vul onderstaand formulier volledig in en verzend het aan ons. Er wordt zo spoedig mogelijk persoonlijk contact met je opgenomen. Aanmeldingen worden vanzelfsprekend vertrouwelijk behandeld!